Morbyd
A little chat room...everybody is invited
Lista Forumurilor Pe Tematici
Morbyd | Inregistrare | Login

POZE MORBYD

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
mememe12 din Bucuresti
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 80 ani
Morbyd / Chestii funny / Produsele alimentare tinute la rece sunt mai bune pe termen lumg  
Autor
Mesaj Pagini: 1
zerounu
Novice

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 5
Pentru a avea mai multa mancare, sa ne luam un frigider, sa vedem ce avem de facut si sa luam tot ce trebuie si sa vedem ce este cel mai bine pentru noi sau pentru cei pe care ii tinem in legatura cu tot ce avem. Suntem persoanele cele mai interesate si vrem sa vedem ce este mai placut pentru noi. Sunt si eu printre cei care vor sa fie cu noi, asa ca si noivrem sa fim cei mai bni din breasla.

Combina frigorifica Arctic ANK305+, 291 l, Clasa A+, H 181.4 cm, Alb cu cel mai bun pret ieftin online cu pretul la reducere, promotie, oferta la pret redus

Cu niste preturi foarte bune avem sanse sa cumapram ceva care sa ne placa si sa fie cele mai bune produse pe care altii ar vrea sa le aiba, insa noi vrem sa le avem si reusim sa avem mai mult decat isi doresc altii sau decat altii reusesc sa produca sau sa faca. Este extrem de impoprtant sa ne folosim mintea ori de cate ori avem cu ce sa o intretinem. Sa ne ducem prin locuri frumoase, sa aducem mancare buna si multa, caci acum avem unde sa o pastram la rece.


pus acum 7 ani
   
zerounu
Novice

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 5
Simplitatea si to ce tine de efectele speciale ne aduc in atentie produsele care trebuie sa fie la noi in casa. Si eu vreau sa am mai multe detalii pe care sa le iau cu mine in limbarile pe care le fac si fac tot posibilul sa le obtin in acele momente cand am mnacare din belsug. Imi trebuie mai multe persoane care sa ma ajute. Si eu vreau sa fiu in acel loc de unde sa imi pot lua alimentele de care am nevoie, ca sa fie un drum scurt pana la mine in camera sau pana la mine in stomac.

pus acum 7 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la