Morbyd
A little chat room...everybody is invited
Lista Forumurilor Pe Tematici
Morbyd | Inregistrare | Login

POZE MORBYD

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Yuby Mona la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Arges
cauta Barbat
23 - 45 ani
Morbyd / Chestii funny / Mai multe bormasini cu care sa muncim ca niste profesionisti  
Autor
Mesaj Pagini: 1
zerounu
Novice

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 5
Avem destule idei pe care sa le punem in aplicare. Insa ma gandesc ca ne trebuie si niste scule cu care sa ne facem ceea ce este pregatit pentru noi. Imi vine in minte sa imi cumpar cele mai ieftine bormasini si incerc sa fac ce este cel mai bine pentru mine ca sa pot sa lucrez repede si bine. Imi place sa iau ceea ce am la dispozitie si vreau sa fac in asa fel incat altii sa fie multumiti de lucrul meu, pentru ca peste ceva vreme sa pot vedea rezultatele muncii mele. Imi place sa muncesc si tocmai de aceea ma intereseaza sa cumpar produsele care pot sa ma ajute in aplicarea ideilor mele si sa fac treaba mai bine.

Incerc sa imi fac fel de fel de activitati cu care sa imi pot imbuatati procesul muncii. Stiu ca suntem in cautari si ca vrem sa aem mai multi bani, insa daca vm munci asa cuma ltii ar vrea, vom putea si noi sa fim la fel ca ei, la fel ca toti cei care vor sa aiba ceva si pot sa fie la inaltime asteptarilor.


pus acum 7 ani
   
zerounu
Novice

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 5
Trebuie sa avem curajul sa facem ceva util pentru noi si sa incepem sa lucram asa cum trebuie si cum vrem sa fie cele mai bune momente in viata atnci cand avem de lcuru mai mult. Stiu ca este greu sa muncim, insa daca vom avea placere sa facem ce avem de facut, cred ca este cel mai potrivit pentru noi sa incepem de acolo de unde ne place mai mult. Dupa care sa continuam cu cele care sunt mai grele.

pus acum 7 ani
   
Pagini: 1  
Oja Semipermanenta Konad
Cea mai bogata gama de Oja Semipermanenta Konad se gaseste chiar aici pe konadshop.ro

Mergi la